Nil Karaibrahimgil’in “Bi Küçük Eylül Meselesi” filmine özel olarak bestelediği “Kanatlarım Var Ruhumda” adlı şarkı için ilgi çekici bir yarışma başlıyor. Film kadar beğeni toplayan “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısını en güzel seslendiren kişi Nil Karaibrahimgil ile birlikte stüdyoya girerek düet yapma şansı yakalayacak.

Katılımcıların gönderecekleri videolar arasından birinciyi Nil Karaibramgil ve Bi Küçük Eylül Meselesi ekibi belirleyecek. 28 Şubat Cuma günü başlayacak yarışmada birinci olan katılımcı Nil Karaibrahimgil ile stüdyoya girerek “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısını seslendirme hakkına sahip olacak. Düet yapma şansı yakalayan katılımcının seslendireceği şarkıya aynı zamanda klip de çekilecek.

Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil’e, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait olan “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısı ilk haftasında 3 milyon kişiye ulaşarak bir rekora imza atmıştı. Şarkı, resmi müzik  ve sosyal paylaşım sitelerinde de en çok indirilen ve paylaşılan şarkı olarak rekorları kırmaya hızla devam ediyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı ve çok özel bir aşk hikayesini anlatan “Bi Küçük Eylül Meselesi”nin sinema salonlarında gösterimi devam ediyor.

Kampanya için ayrıntılı bilgi: www.bikucukeylulmeselesi.com

İşte o şarkı ve video klibi: